Luminee business support

Vredestraat 16
6511 AG  Nijmegen
Tel: +31 [0]6 480 79 895
E-mail: info@luminee.nl
KvK nr. 09180922

Wie is Jurgen Thier

Luminee is een initiatief van Jurgen Thier.

Sinds 1999 heb ik zowel binnen commerciële, beursgenoteerde bedrijven als non-profit instellingen ervaring opgebouwd.  

Gedurende de jaren merkte ik dat de efficiënte werkwijzen en continu beschikbare management informatie die binnen grote bedrijven vanzelfsprekend is, binnen het MKB veelal niet bekend is. Ik vind het een uitgelezen kans om dit ook binnen het MKB toe te passen.

De afgelopen jaren heb ik een netwerk met zeer vakkundige en enthousiaste mensen om mij heen verzameld. Op deze manier ben ik in staat alle vraagstukken (fiscaal, accountancy, salarisadministratie, IT, enz) te beantwoorden.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen. Mijn favoriete afstand is de halve marathon en het is mijn doel om deze afstand uiteindelijk onder de 1:30:00 te lopen. Hardlopen vraagt veel doorzettingsvermogen, een topconditie, je moet je eigen krachten goed kennen en deze kunnen doseren. Je leert je lichaam hierdoor goed kennen.

Om als bedrijf in financiële topconditie te komen, is het ook voor ondernemers belangrijk om krachten en middelen goed te doseren. Je moet je bedrijf goed kennen om dit te kunnen. Een goede administratie is hierin een belangrijke stap.

Wilt u weten hoe u de conditie van uw bedrijf kan verbeteren? Vul dan vandaag nog de Financiële Conditietest in en ontvang gratis advies.